Show simple item record

dc.contributor.advisorTena Pajuelo, Noelia
dc.contributor.advisorGarcía González, Diego Luis
dc.contributor.authorLobo Prieto, Ana
dc.date.accessioned2021-09-15T09:23:43Z
dc.date.available2021-09-15T09:23:43Z
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10433/11596
dc.descriptionTesis doctoral en período de exposición públicaes_ES
dc.description.sponsorshipEdupo. Escuela de Doctorado de la Universidad Pablo de Olavidees_ES
dc.language.isoenes_ES
dc.subjectAceite de oliva virgenes_ES
dc.subjectVirgin olive oiles_ES
dc.titleNew strategies for assessing virgin olive oil stability under moderate light and temperature conditions using spectroscopic methodses_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/doctoralThesisExposurees_ES
dc.rights.accessRightsopenAccesses_ES
dc.description.programBiotecnología, Ingeniería y Tecnología Químicaes_ES
dc.date.exposureEnd2021-09-28
dc.date.exposureStart2021-09-15


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record